background
logotype

Πρόσκληση σε Ημερίδα Διάδοσης-Διάχυσης των αποτελεσμάτων του Έργου

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΕΝΑΓΡΟΝ» στο πλαίσιο της Δράσης 14 με τίτλο «Ειδικές Δράσεις Διάχυσης – Διάδοσης των αποτελεσμάτων του Έργου (ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ – ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ) διοργανώνει Ημερίδα με θέμα: «Διάδοση των αποτελεσμάτων της Πράξης Αγροτουριστικές Δράσεις στη Μάνη» την Τρίτη 25/11/2014 και ώρα 11:30 π.μ. στο Δημαρχείο Ανατολικής Μάνης στο Γύθειο.

Κατεβάστε την Πρόσκληση

Κατεβάστε το Πρόγραμμα

Best jordan SneakersVODONEPROPUSNE i VODOOTPORNE ČIZME PRODAJA, vodonepropusne cipele i patike , Sportizmo - Online prodavnica

Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ωφελούμενων των δράσεων «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας - ΤοπΣΑ»

Ξεκινά στις 24-07-2014 η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ωφελούμενων των δράσεων «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας - ΤοπΣΑ» και «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες – ΤοπΕΚΟ». Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα, εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις, υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση υπαγωγής, η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Οργανισμού www.oaed.gr και την αποστέλλουν μέσω του συστήματος ηλεκτρονικών αιτήσεων (http://ait.oaed.gr/) στο ΚΠΑ2, στην αρμοδιότητα του οποίου υπάγεται η έδρα της επιχείρησης επιλέγοντας από τη σχετική στήλη.

Για περισσότερα πατήστε εδώ 

short url linkNike Shoes, Sneakers & Accessories

Πρόσκληση σε Ημερίδα Δικτύωσης

Η MAST Συμβουλευτική Α.Ε., ως εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΕΝΑΓΡΟΝ», που υλοποιεί την Πράξη «Αγροτουριστικές Δράσεις στη Μάνη», στο πλαίσιο της Δράσης ‘’Τοπικά Σχέδια για την απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας’’ (ΤΟΠΣΑ), σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην Ημερίδα δικτύωσης των ωφελουμένων με επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής παρέμβασης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014 και ώρα 17:45μ.μ. στο Δημαρχείο Δυτικής Μάνης στην Καρδαμύλη.

Κατεβάστε την Πρόσκληση

Κατεβάστε το Πρόγραμμα

Running sportsNike Air Jordan Retro 1 Red Black White - Buy Air Jordan 1 Retro (white / black / varsity red), Price: $60.85 - Air Jordan Shoes, Sportaccord

Πρόσκληση σε Ημερίδα Ενημέρωσης

«Η MAST Συμβουλευτική Α.Ε. και η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΕΝΑΓΡΟΝ» σας προσκαλεί, στο πλαίσιο της Πράξης «Αγροτουριστικές Δράσεις στη Μάνη» σε Ημερίδα Ενημέρωσης τη Δευτέρα 28 Απριλίου στις 12 μ.μ. στο Δημαρχείο Δυτικής Μάνης στην Καρδαμύλη. Στην Ημερίδα, η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης 3 «Δημοσιότητα και ευαισθητοποίηση για την προσέλκυση των ομάδων στόχων και την ευρύτερη διάδοση του σχεδίου» θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση της ομάδας στόχου της ευρύτερης περιοχής παρέμβασης σχετικά με τις δράσεις και τους στόχους του προγράμματος.

Κατεβάστε την Πρόσκληση

Κατεβάστε το Πρόγραμμα

best shoesNike

Ολοκλήρωση Διαδικασίας Αξιολόγησης & Επιλογής Ωφελουμένων

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΕΝΑΓΡΟΝ» ανακοινώνει τα αποτελέσματα αναφορικά με την αξιολόγηση και την επιλογή των ωφελουμένων στο πλαίσιο της Πράξης «Αγροτουριστικές δράσεις στη Μάνη». Η υποβολή αιτήσεων ξεκίνησε στις 17/03/2014 και ολοκληρώθηκε στις 11/04/2014, διάστημα κατά το οποίο υπεβλήθησαν 153 Αιτήσεις Συμμετοχής. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν ατομικές συνεντεύξεις με κάθε Υποψήφιο και καταχώρηση όλων των στοιχείων σε ηλεκτρονική βάση δεδομένων. Η αξιολόγηση των αιτήσεων διεξήχθη από ειδική Επιτροπή Επιλογής Ωφελουμένων, σύμφωνα με τα κριτήρια Αξιολόγησης Ωφελουμένων. Στο πλαίσιο αυτό βαθμολογήθηκαν όλες οι αιτήσεις και κατατάχθηκαν κατά φθίνουσα βαθμολογική σειρά. Οι πρώτοι 80 αποτελούν τους επιλεχθέντες του προγράμματος, οι επόμενοι 51 κατατάσσονται ως επιλαχόντες, ενώ οι υπόλοιποι 22 κατατάσσονται στους απορριφθέντες του προγράμματος.

Πρέπει να τονισθεί ότι σύμφωνα με το θεσμικό πλαίσιο της πράξης δεν επιτρέπεται η δημοσιοποίηση των προσωπικών στοιχείων των ωφελουμένων. Για αυτό τον λόγο τα αποτελέσματα θα έχουν ως διακριτό στοιχείο μόνο τον αριθμό πρωτοκόλλου της υποβληθείσας αίτησης του ωφελούμενου, ενώ οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν και τηλεφωνικώς.


Κατεβάστε τον Πίνακα Επιλεχθέντων.
Κατεβάστε τον Πίνακα Επιλαχόντων.
Κατεβάστε τον Πίνακα Απορριφθέντων.

best shoesNike

Αίτηση υποψήφιου για συμμετοχή στο σχέδιο

Αίτηση υποψήφιου για συμμετοχή στο σχέδιο

Έντυπο Συνέντευξης ΕΝΑΓΡΟΝ

Υπεύθυνη Δήλωση Συμμετοχής

Best jordan SneakersMiesten kengät laajasta valikoimasta

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ «ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΝΗ»

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΕΝΑΓΡΟΝ», που υλοποιεί στην Περιφέρεια Πελοποννήσου την πράξη με τίτλο «Αγροτουριστικές Δράσεις στη Μάνη» στο πλαίσιο της 7: «ΤΟΠΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ στις ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ», της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: «Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης», του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 7 «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση για τις 8 περιφέρειες σύγκλισης» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ)

 

ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ

 

  • άνεργους, εγγεγραμμένους στα μητρώα του ΟΑΕΔ

  • αγρότες, ασφαλισμένους στον ΟΓΑ, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας πρόσκλησης

 

να υποβάλλουν ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στις δράσεις της παραπάνω πράξης.

Asics footwearJordan Ανδρικά • Summer SALE έως -50%

Περισσότερα...

2021  Α.Σ. ΕΝΑΓΡΟΝ